info[at]elliehollow.com

Handgemaakte keramische pleco- en cichliden legholen met een natuurlijke uitstraling

De catalogus is beschikbaar!

De langverwachte catalogus is beschikbaar! Een evenwichtige verzameling aan producten voor het kweken van ancistrussen, Lnummers en cichliden, schuilplaatsen voor cichliden en andere vissen en producten die de welzijn van garnalen verbeteren. Alles is met de hand gemaakt.

foto van de catalogus mockup

Schrijf je nu in en krijg de catalogus in je mailbox

Ja, ik wil de catalogus ontvangen!

Over Ellie Hollow

Ellie Hollow is eind 2015 opgestart met als doel meer variatie te brengen in de beschikbare producten op de markt. Natuurlijk oogende producten uit keramiek met als doel het kweken van vissen, optimale schuilplaatsen geven en het decoreren van jouw aquarium. De kwaliteit van het product krijgt de hoogste prioriteit. Dit in combinatie met de noden van kwekers, hobbyisten en liefhebbers binnen de aquariumwereld.

Alle producten van Ellie Hollow worden met de hand gemaakt met hoogwaardige keramiek, hierdoor kunnen we kwaliteit en vervulling van noden garanderen.

Door de jaren heen is het assortiment aanzienlijk gegroeid, dit zal in de toekomst niet veranderen. Een constante zoektocht naar vernieuwing en verbetering liggen aan de basis van het maakproces. Niet te vergeten dat alle producten een correcte prijs hebben in vergelijking met andere spelers in de markt.

foto van mezelf met het logo van ellie hollow